2USB easyCharge 8080

Dit USB stopcontact is ontwikkeld met een paar unieke mogelijkheden:

  • Snel en gemakkelijk opladen
  • Nu met 2 USB laders (12W/2.4A), een telefoonhouder en bijna geen inbouwdiepte

Door de ingebouwde telefoonhouder hoef je geen plaats meer te zoeken waar je de telefoon kunt neerleggen om de telefoon op te laden.

Met elke USB stopcontact maakt het niet uit wat je oplaad of gebruikt je kan je telefoon of tablet opladen en tegelijkertijd de stofzuiger gebruiken. Dit kan dankzij de grote oplaadcapaciteit van 16A/250V.

index

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Kopersbescherming

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen met AfterPay

USB stopcontact inCharge PRO

Ontdek alle Mogelijkheden die er zijn van het hebben van de inCharge PRO USB stopcontact.

Dit USB stopcontact kan door de chargeMax technology High- speed opladen en integreert met diverse series. Diverse series zoals Gira, Jung, Merten, Berker, Hager, Busch Jager en PEHA schakelmateriaal.

Ook heeft dit stopcontact een laadcapaciteit van 2.4A dat VDE gecertificeerd is, waardoor je razendsnel je apparaten kan opladen.

Naast dat je met dit product een 3 in 1 product krijgt, doordat je 3 apparaten kan gebruiken op 1 stopcontact. Kan je dit unieke product ook in verschillende kleuren krijgen; kleuren zoals Matt white, Glossy white, Jet Black en Antraciet.

Klinkt dit interessant klik dan even verder.

Waarom kiezen voor usbstopcontactbestellen.nl?

Bij usbstopcontatbestellen.nl bent u altijd verzekerd van A-merk kwaliteit, deskundig advies en een snelle levering tegen scherpe prijzen. Wij leveren  een klein assortiment dat vrijwel op elk merk schakelmateriaal past. Doordat wij een klein assortiment hebben zijn wij extra gespecialiseerd in de producten die wij leveren. Als u deskundig advies of vragen heeft neem dan contact op met de klantenservice.

USB easyCharge Plugin

Dit is een portable USB oplader met telefoonhouder hierdoor ligt je telefoon veilig en niet op de grond. Wat ideaal! 

Dit is een ideale oplader voor als je net even die extra ruimte nodig hebt op je stopcontact als je onderweg bent of thuis opzoek bent naar net wat extra ruimte op je stopcontact als je een usb apparaat wilt opladen.

Deze portable USB stopcontact heeft een maximaal vermogen van 5V ~ 2.4A(12W) verdeelde over 2 USB-aansluitingen. Dit is ruim genoeg vermogen om elk soort apparaat met usb op te laden en dan krijg je er als extraatje bij dat deze lader ook nog met een ingebouwde telefoonhouder komt.

× Regel het met een appje!